Jak na chleba z hliněné peci

Jak na chleba z hliněné peci

Táborový chleba, ten je nej! To potvrdí každý, kdo ho někdy zkusil upéct. Pokud jste to nezkusili, nebo pokud chcete zkusit možná trochu víc profi metodu, jste tu správně.

Níže přinášíme návod od Libora a jeho kamarádů. Příspěvek má dvě strany: na první najdeš fotonávod, na té druhé podrobnější poznatky.

Celou stavbu včetně pečení zaznamenali a vy si tak vše můžete vyzkoušet sami. Zajímají vás tipy pro úspěšnou stavbu nebo vám jen není jasný postup? Stačí se zeptat v komentářích! Měli by Vaši kamarádi také vědět, jak na to? Neváhejte album sdílet! #skaut #letnidobrodruzstvi Foto, stavba a pečení: Libor Pospisil, Markéta Ťuková, Tomáš Bartek a Ondřej Došlík.

JAK NA STAVBU?

Hned na začátku přinášíme fotoalbum s postupem práce.

POKRAČUJ ZDE >>>